Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@14:42:27 GMT

امام حسین (ع) دارای مقام امامت به معنای خاص کلمه است

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۸۲۹۵

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله «رضا رمضانی» صبح شنبه در مراسم صبح روز اول ماه محرم که در صحن حرم حضرت فاطمه اخری (س) خواهر امام رضا (ع) در رشت برگزار شد، اظهار کرد: زیارت عاشورا به مقامات متعددی اشاره دارد و هر کس باید به اندازه درک و فهمش به این مقامات نائل شود.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) به مقامات ذکر شده در زیارت عاشورا اشاره و تصریح کرد: تولی، تبری، خونخواهی، وجاهت، شهادت، محمود، مشارکت در مصیبت، معرفت و محبت به اهل بیت (ع)، رجعت، برائت، لعن، ایثار، غربت، دوستی و نزدیکی به اهل بیت (ع) و … از جمله این مقامات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر چیزی با معرفت باشد، ارزش پیدا می‌کند، افزود: معرفت و شناخت نسبت به امام (ع) بسیار مهم است همانطور که معرفت نسبت به احکام اهمیت دارد.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه اولین وظیفه نسبت به امام عصر (عج) و پیامبر (ص)، معرفت است، تاکید کرد: معرفت دارای دو نوع فقهی و عرفانی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه هر چه شناخت و معرفت یک مداح بیشتر باشد، تأثیرش بیشتر خواهد بود، اضافه کرد: قومی که معرفت و شناخت نداشته باشد، در حیرت است و جهل و نادانی به دنبال آن خواهد بود.

وی اضافه کرد: امام حسین (ع) دارای مقاماتی است که مهم‌ترین آن، معجزه است و انبیای الهی نیز از آن برخوردار بودند.

آیت‌الله رمضانی، نسخه همه پیامبران الهی را انسان‌سازی و شناخت راه و مقصد درست برشمرد و تصریح کرد: امام حسین (ع) نیز دارای این نسخه شفابخش است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه هر کس به اندازه تقوایی که دارد می‌تواند از کرامت برخوردار شود، بیان کرد: امام حسین (ع) دارای مقام عصمت و مصونیت از گناه بودند که از ویژگی‌های مهم ائمه معصومین (ع) است.

وی با تاکید بر اینکه هر کس به مقدار تقوایی که پیشه کند، می‌تواند از علم الهی برخوردار شود، افزود: خداوند نیز به همان اندازه به انسان علم و آگاهی می‌آموزد.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه امام حسین (ع) دارای مقام امامت به معنای خاص کلمه است، اظهار کرد: اباعبدالله الحسین (ع) همه چیز شامل همسر، فرزندان و مال خود را در راه اعتلای اسلام فدا کرد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به کرامتی که خداوند متعال به واسطه امام حسین (ع) به ما داده است اشاره کرد و گفت: خاک کربلا یکی از این کرامات است و خداوند، شفا را در تربت امام حسین (ع) قرار داده است.

وی با بیان اینکه تربت امام حسین (ع)، ترس و خوف را برطرف می‌کند، تصریح کرد: بهترین تسبیح و مهر، تسبیح و مهری است که با خاک کربلا ساخته شده باشد.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه خاک کربلا در تجارت سبب افزایش برکت و روزی می‌شود، خاطرنشان کرد: در کربلا، ۲۰۰ پیامبر، ۲۰۰ وصی پیامبر و ۲۰۰ سبط پیامبر به شهادت رسیدند که نشان‌دهنده متبرک بودن این خاک است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه همه باید قدر اربعین حسینی (ع) را بدانیم، اذعان کرد: انسان وقتی که در فضای زیارت قرار می‌گیرد، همه مدت زمان رفت و برگشت، جز عمرش حساب نمی‌شود.

کد خبر 5550835

منبع: مهر

کلیدواژه: مجمع جهانی اهل بیت ع آیت الله رضا رمضانی محرم 1401 سیلاب محرم 1401 بوشهر وقوع سیلاب ویروس کرونا مدیریت بحران ماه محرم کرمانشاه بارش باران سیل کرمان خطبه های نماز جمعه همدان آمار کرونا سی امین سفر استانی دولت آیت الله رمضانی امام حسین اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۸۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری

بیست و پنجم شوال سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری ششمین امام شیعیان حضرت امام جعفرصادق (ع) است.

«ابوعبدالله جعفر بن محمد» (۸۳-۱۴۸ق) معروف به امام صادق(ع)، فرزند امام باقر و امام ششم شیعیان است. ایشان در سن ۳۱ سالگی به امامت رسید، مدت امامت آن حضرت ۳۴ سال و طول عمر ایشان ۶۵ سال بود.

امامت امام صادق همزمان با سال‌های پایانی حکومت بنی امیه و سال‌های ابتدایی حکومت بنی‌عباس بود.

از آنجا که در این سال‌ها حکومت بنی‌امیه رو به ضعف و سقوط می‌رفت، بنی‌عباس استقرار پیدا نکرده بودند و علاوه بر آن در ابتدای حکومت خود برای جلب نظر بیشتر منش سرکوب نداشتند، به امام صادق علیه السلام فرصتی دست داد که نهضت علمی و مذهبی بزرگی را شروع و مبانی علمی مکتب شیعه را محکم کند.

شخصیت امام صادق (ع) به اندازه‌ای جامع و برجسته است که اعلاوه بر شیعیان، عالمان و عارفان اهل تسنن نیز توجهی ویژه به آن حضرت داشته و برتری علمی و شخصیتی ایشان را ستوده و از آن حکایت‌ها نقل کرده‌اند.

سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.

امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت و گنجینه‌ای از علم و معرف از خود بجای گذاشت.

مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.

سالروز شهادت مظلومانه ششمین خورشید پرفروغ سپهر امامت و ولایت و رئیس مذهب جعفری، حضرت امام جعفر صادق علیه السلام را به تمامی مسلمانان جهان تسلیت می‌گوییم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • امام جمعه جدید ششتمد معرفی شد
  • ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • طوفان الاقصی جوانان غرب را بیدار کرد
  • برنامه‌های سالروز شهادت امام صادق(ع) در قشم اعلام شد
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • بزرگداشت معلم تکریم سنت‌های پسندیده خدا و تعظیم علم و معرفت است