Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله حسینی مازندرانی گفت: حضرت زهرای مرضیه (س) جان خود را در دفاع از حق امیرالمومنین علی (ع) نثار کردند و حقیقتا می‌توان ایشان را اولین شهید مکتب امامت و ولایت نامید.

آیت‌الله «سیدرضا حسینی مازندرانی» در گفت وگو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه شان نزول سوره کوثر، حضرت فاطمه زهرا(س) است، گفت: «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ. إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ» این سوره، جوابی قاطع به کسانی بود که پیامبر اسلام را درباره ادامه نسلشان، مورد اذیت و آزار قرار می‌دادند.

 

این پژوهشگر حوزه دین و فرهنگ اسلامی ادامه داد: حضرت محمد (ص) در وصف حضرت زهرای اطهر (س) فرمودند «فاطمه سیدة نساء العالمین: فاطمه بانوی زنان دو عالم است»، گفت: حضرت زهرا (س) 9 اسم نزد خداوند عزوجل دارند؛ «فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، سکینه، راضیه، مرضیه، محدثه و زهرا.»

 

امام جماعت مسجد امام حسین (ع) شهر ری خاطرنشان کرد روزى در جمع عده اى از اصحاب و یاران نشسته بودیم که حضرت رسول (ص) سؤال فرمود: بهترین چیز براى زن چیست؟ و هیچ یک از افراد جواب مناسبى براى آن نداشتند. هنگامى که من به منزل، نزد فاطمه (س) آمدم، موضوع را براى ایشان، مطرح کردم که امروز پیامبر خدا چنین سؤالى را بیان نموده است؟ حضرت فاطمه اظهار داشت: آیا هیچ کدام از اصحاب جواب آن را ندانستند؟ گفتم: خیر، کسى جوابى نداد. پس از او اظهار نمود: بهترین چیزى که براى زن سعادت بخش و مفید مى باشد، آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى نیز او را نبیند.

امام على (ع) افزود: چون شب فرا رسید، در جلسه اى با حضور اصحاب و رسول خدا (ص) مشارکت نموده و من گفتم: یا رسول اللّه، از ما سؤال کردى: چه چیزى براى زن بهتر است؟ اکنون جواب آن را آورده ام و آن این که بهترین چیز براى زن آن است که مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى هم او را نبیند. حضرت رسول فرمود: چه کسى این پاسخ را گفته است؟ گفتم: فاطمه زهراء. حضرت فرمود: بلى، دخترم راست گفته است، همانا که او پاره تن من مى باشد. (احقاق الحقّ: ج 25، ص 350// اعیان الشّیعة: ج 1، ص 322).

 

 

 

این استاد حوزه علمیه اضافه کرد: بر همین اساس وقتی روزی یک فرد نابینا وارد خانه حضرت صدیقه مرضیه (س) شد حضرت به پشت پرده ای رفتند. وقتی از ایشان سوال شد چرا این کار را کردید زیرا این فرد نابینا است، حضرت فاطمه زهرا (س) پاسخ دادند «اولا او مرا نمی بیند اما من که او را می بینم و ثانیا عطر زدم و نمی خواهم بوی عطر به مشام این مرد برسد».

 

توصیه ماندگار حضرت فاطمه(س) درباره توجه به همسایگان

 

این استاد اخلاق حوزه علمیه افزود: امام حسن (ع) فرمودند مادرم را در شب جمعه در محراب عبادت دیدم که تا صبح و به صورت پیوسته مشغول عبادت و رکوع و سجود بود و مدام برای دیگران دعا می کرد. صبح از ایشان پرسیدم مادرم چرا برای ما دعا نکردی؟ حضرت زهرا (س) پاسخ دادند «الجارُ ثُمَّ الدّارُ: اوّل همسایه، سپس خانه خود».

 

آیت الله حسینی مازندرانی با بیان اینکه حضرت محمد (ص) پیامبر گرامی اسلام، کارهای خانه را به عهده حضرت فاطمه زهرا (س) و کارهای بیرون از خانه را به عهده امیرالمومنین علی (ع) نهاده بودند و به این شکل، تقسیم کار عادلانه ای میان این دو بزرگوار فراهم کرده بودند، گفت: حضرت زهرا (س) در طول زندگی هیچ گاه درخواستی از امام علی (ع) مطرح نکردند و در این باره فرمودند «یا اباالحسن! من از خدایم شرم و حیا می کنم تو را به کاری بگمارم که قدرت تهیه آن را نداری.»

 

امام جماعت مسجد امام حسین (ع) در همین ارتباط اضافه کرد: اگرچه تامین رفاه زندگی زن و فرزند بر شوهر در حد معمول، واجب است ولی روح ایثارگری خاندان رسالت و ولایت باعث شده بود که حضرت فاطمه زهرا (س) هیچ گاه درخواستی که فکر می کردند شاید مولا علی (ع) توان اجابت آن را ندارند، مطرح نمی کردند. این درسی است برای تمام بانوان محترم که گرفتار زرق و برق و تشریفات کمرشکن روزگار ما نشوند و درآمد و امکانات شوهرانشان را درک کنند.

 

تبعیت مردم از ولی فقیه، کلید موفقیت نظام اسلامی است

 

موسس و مسئول حوزه علمیه امام حسین (ع) شهرری در ادامه با اشاره به قرار داشتن در ایام الله دهه فجر چهلمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: انقلاب ما انقلاب فاطمی است و ما باید با درس گرفتن از آموزه های حضرت زهرای اطهر (س) و تبعیت از ولی فقیه، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، اولا دسیسه های دشمنان را خنثی کنیم و ثانیا زمینه انتقال پرچم انقلاب اسلامی را به دستان مبارک حضرت مهدی (عج) فراهم کنیم.

 

 

آیت الله حسینی مازندرانی گفت: حضرت زهرای مرضیه (س) جان خود را در دفاع از حق امیرالمومنین علی (ع) نثار کردند و حقیقتا می توان ایشان را اولین شهید مکتب امامت و ولایت نامید. حضرت فاطمه (س) به عنوان یک بانو همیشه عفاف و حجاب خود را رعایت می کردند و با رعایت عفاف و حجاب، هر جا که لازم بود در صحنه های سیاسی و اجتماعی حضور می یافتند و از حریم ولایت و امامت دفاع می کردند.

 

حضرت زهرا (س) نمونه کامل یک زن مسلمان هستند

 

این استاد اخلاق حوزه علمیه تاکید کرد: حضرت زهرا (س) اگرچه نمونه کامل یک زن مسلمان در تمام اوصاف و کمالات اسلامی به ویژه در زمینه حجاب و عفاف هستند ولی هیچ گاه مسایل سیاسی و اجتماعی را در مواقع حساس نادیده نمی گرفتند و در برابر غصب حقوق حضرت امیرالمومنین علی (ع) سکوت نکردند. ایشان در مجامع عمومی حضور می یافتند و در برابر بی عدالتی و ستم غاصبین ولایت و امامت، ایستادگی می کردند.

 

امام جماعت مسجد امام حسین (ع) در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه دفاع از انقلاب اسلامی طبق فرمایش امام خمینی (ره)، رهبر کبیر انقلاب بر همگان واجب است، اظهار کرد: انشاءالله مردم بصیر، هوشیار، ولایتمدار و بسیجی کشورمان یک بار دیگر با حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن، اولا حمایت قاطع خود را از آرمان های امام خمینی (ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری اعلام خواهند کرد و ثانیا به دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی نشان خواهند داد که هیچ گاه حتی در اوج مشکلات اقتصادی نیز دست از ارزش های اسلامی و آرمان های انقلابی خود نخواهند شست.

 

 

آیت الله حسینی مازندرانی در پایان گفت: انشاءالله استادان و طلاب حوزه علمیه امام حسین (ع) و نمازگزاران و فعالان فرهنگی مسجد امام حسین (ع) شهرری امسال نیز همچون سنوات پیشین در صفوف یکپارچه و با اتحاد در راهپیمایی مهم و حساس 22 بهمن شرکت خواهند کرد. از همین فرصت برای دعوت آحاد مردم ولایت مدار و ارزش مدار ایران سربلند، برای شرکت حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه استفاده می کنم.

 

 

 

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایام فاطمیه انقلاب اسلامی فاطمیه دهه فجر اصفهان راهپیمایی22 بهمن انقلاب 22 بهمن مقام معظم رهبری وزیر بهداشت و درمان زهرا حسینی مازندرانی مسجد امام حسین آیت الله حسینی مازندرانی راهپیمایی 22 بهمن حضرت فاطمه ولایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۲۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی

در میان جلسه هفتم تیر سال ۱۳۶۰ در دفتر حزب جمهوری، یکباره صدای مهیبی به همه‌چیز پایان می‌دهد؛خبرها می‌گوید ۷۲ نفر از اعضای حزب شهیدشده و «علی‌اکبر» هم یکی از این ۷۲ نفر است؛ معلمی که پایه ثابت تمام جلسات و راهپیمایی‌های پیش از انقلاب بود و با اندیشه و خون خود، بسیاری را بیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یکشنبه هفتم تیر سال ۱۳۶۰ در دفتر حزب جمهوری جلسه‌ای برگزار شده و در میان شور عجیبی که میان حاضران برقرار بود، یکباره صدای مهیبی به همه‌چیز پایان می‌دهد؛خبرها می‌گوید ۷۲ نفر از اعضای حزب شهیدشده و «علی‌اکبر» هم یکی از این ۷۲ نفر است.

علی‌اکبر اژه‌ای متولد سال ۱۳۳۱ بود و در درس فلسفه شهید دکتر بهشتی به طور خصوصی شرکت می‌کرد؛ پس از گرفتن لیسانس در دبیرستان‌های احمدیه، فارابی وحکیم سنایی اصفهان به تدریس مشغول شد و فعالیت‌های اجتماعی سیاسی خود را از سال ۱۳۴۴ در کانون علمی و تربیتی جهان اسلام شروع و پس از بسته شدن آن به دست ساواک در سال ۱۳۵۲، فعالیت‌های خود را در مسجد امام علی(ع) اصفهان متمرکز کرد.

وی در همان دوره، نوشته‌هایی در نقد کتاب شناخت مجاهدین خلق نوشت و انتشار داد، منزلش پایگاهی برای فعالیت و برگزاری جلسات خصوصی بود، که چندین بار مورد هجوم و تفتیش ساواک قرار گرفت؛ هم‌زمان با شروع انقلاب اسلامی از مدیران و مدرسان جلسات مذهبی جوانان در اصفهان بود و از این طریق به تربیت جوانان در اصفهان می‌پرداخت.

رفاقتی که در میان خیابان‌های شهر شکل گرفت

وی با اغلب گروه‌ها و سازمان‌های اسلامی ارتباط داشت و پس از تأسیس حزب جمهوری اسلامی، به عضویت شورای مرکزی حزب (شاخه اصفهان) انتخاب شد؛ حجت‌الاسلام احمد سالک که از دوستان قدیمی شهید اژه‌ای است، می‌گوید که ارتباطش با خانواده شهید اژه‌ای از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد و صحبت را اینطور ادامه می‌دهد: با علی‌اکبر اژه‌ای از همان قدیم‌الایام بودم به‌ویژه در فعالیت‌های اجتماعی از جمله راهپیمایی که از مصلی اصفهان به سمت نقاط مختلف شهر حرکت می‌کردیم و به یاد دارم آنجا با شهید اژه‌ای به سمت پل خواجو، خیابان نشاط و شکرشکن رفتیم و در نهایت به سبزه میدان رفتیم تا مجسمه شاه را پایین بکشیم که آنجا درگیری و تیراندازی صورت گرفت و سر شاه را زیر عبا گرفتم و در رگباری که نیروهای ساواک بسته بودند، به سمت منازل مردم رفتیم؛ شهید علی‌اکبر اژه‌ای در این حرکت نقشی قابل توجه داشت.

وی با بیان اینکه مسئله بعد در جلسات تفسیر قرآن در مسجدعلی داشت و با ارتباطی که با جوانان داشت به تربیت نیروی انسانی پرداخت، ادامه می‌دهد: با شهید بهشتی نیز تیمی داشتیم و در این راستا شهید اژه‌ای به‌عنوان یک معلم دین و قرآن مطرح بوده و فعالیت‌های مفصلی در تربیت نیرو داشت و سرنوشت این شهید در حزب جمهوری اسلامی رقم خورد و جزو ۷۲ شهید هفتم تیر شد.

این پیشگام انقلاب اسلامی با اشاره به نقش‌آفرینی روحانیت در تربیت دانش‌آموزان در دوره پیش از انقلاب اسلامی توضیح می‌دهد: نقش‌آفرینی روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست؛ در اصفهان شخصیت‌هایی بودند که مبلغ انقلاب اسلامی بودند و در این راستا بسیاری از علمای اصفهان و کشور در پیروزی انقلاب اسلامی نقش‌آفرین بودند و باید گفت اعتماد مردم به روحانیت عامل سقوط حکومت شاه و ابزار مقابله با شیطان بزرگ و استکبار جهانی است، بر همین اساس امروزه نیز نقش‌آفرینی روحانیت از جمله رهبر معظم انقلاب در هدایت این حرکت بزرگ و انقلابی موثر است؛ امروزه شاهدیم بیش از ۷۰ دانشگاه آمریکا به حکومتشان اعتراض دارند یعنی یک گسل نسلی میان نسل جوان بیدار شده با سران استکبار جهانی به‌وجود آمده و این موضوع جابه‌جایی قدرت را رقم می‌زند.

مبارزه‌ای از جنس شبکه‌های زیرزمینی

حجت‌الاسلام سالک با اشاره به نوع مبارزه فرهنگیان در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان می‌کند: در اصفهان شبکه‌های زیرزمینی داشتیم که در تمام دبیرستان‌ها، حوزه‌ها، بازار و دانشگاه فعال بود؛ این فعالیت یک چهره بیرونی داشت که در آن تفسیر و معرفی قرآن به توده جوانان و نوجوانان آموخته می‌شد و در این راستا خودم در طول هفته ۱۳ مسجد را اداره می‌کردم و شهید اژه‌ای نیز به همین صورت جلسات متععدی در رابطه با قرآن برگزار می‌کرد اما در مرحله دوم، انتخاب جوانان و نوجوانان با استعداد بود که آن‌ها به جلسات مخفی در منازل دعوت می‌شدند و در آنجا توضیحات سیاسی، اجتماعی و حکومتی ارائه می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه نقش‌آفرینی افرادی مانند شهید اژه‌ای و مطهری در ارتقای بصیرت بوده که باید به این موضوع دقت کرد، یادآوری می‌کند: شرایط فعلی جامعه با پیش از انقلاب اسلامی تفاوت زیادی کرده و در این راستا امروزه امپراتوری رسانه‌ها حکومت عوض می‌کند یعنی نمی‌توانیم متناسب با شرایط زمانی و مکانی حرکت نکنیم، بر همین اساس نقش‌آفرینی معلم‌ها و اساتید باعث ارتقای فهم و بصیرت نسل جوان نسبت به اسلام ناب و دشمنان می‌شود که رسالت بزرگی است و نیاز است افراد این حوزه پای کار بیایند.

معلم نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد

این پیشگام انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه رشد بیداری گسترده جهان، ناشی از انقلاب اسلامی و نقش روحانیت است و بر این اساس معلمان نقشی مهم داشته و دارند که این مسئولیت نباید نادیده گرفته شود، عنوان می‌کند: شهید مطهری علیه اسرائیل فریاد می‌زد و امروز نیز اساتید و معلمان باید در مقابل این ظلم نسل‌کشی بین‌المللی بایستند و این مورد جز با اطلاع‌رسانی مستند و اقناع جوانان و انس دادن آن‌ها به متن دین اتفاق نمی‌افتد.

حجت‌الاسلام سالک با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حکومتی نداشتیم اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی حکومت و تشکیلات داریم و بر این اساس تمام دستگاه‌ها ماموریت و مسئولیت دارند و بر این اساس باید گفت مشکل اجرا داریم نه قانون، توضیح می‌دهد: ما باید نسل جوان فعلی را درک کنیم چرا که این مورد به نشست و گفتمان بر اساس سیاست چهره به چهره است و در این راستا باید با اهداف اقناعی و برطرف کردن سرپوش‌هایی که امپراتوری رسانه برعقل و ذهن ما گذاشته پیسش برویم یعنی باید با علوم شناختی اسلام را معرفی کنیم بر همین اساس مسئولان، اساتید، معلمان و روحانیت باید تلاش کنند مبارزه‌سرسخت در جنگ نرم داشته باشند چرا که معلم نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد.

به گزارش ایمنا، باید گفت که در کتاب عشق معلمان شهید می‌توان رمز تفسیر علم و شهادت و در سلوک عاشقانه آن‌ها با خدا تدبیر وسعت جهاد را یافت چرا که حیات آن‌ها در ۲ بعد مشهود است؛ یکی تعلیم علم و جنگ با جهل و نادانی و دیگری جنگ با دشمنان خدا و در ادامه این جهاد بود که خون پاک آن‌ها به همراه اندیشه بیدارگرشان، هرکجا که ریخت سرداری از آنجا سر برآورد و قد کشید.

کد خبر 749421

دیگر خبرها

  • مجالس شهدا میدان مقدس و اطهر حضرت فاطمه(س) است
  • یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر مرند
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • راهپیمایی بانوان ساوجبلاغی در حمایت از مجریان طرح نور
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • عوامل حمله تروریستی در هرات شناسایی و مجازات شوند